Kursy gastronomiczne

Kucharz


(kod zawodu: 512001)

Szkolenie obejmuje 40-120 godzin zajęć, w tym zajęcia teoretyczne i praktyczne.

 

  1. Zasady bezpiecznej pracy w kuchni
  2. Narzędzia i urządzenia stosowane w kuchni
  3. Produkty żywieniowe
  4. Przygotowanie potraw
  5. Przystawki i aperitif, napoje
  6. Potrawy mięsne – wieprzowina, wołowina, dziczyzna
  7. Potrawy z ryb
  8. Potrawy z drobiu
  9. Portawy mączne
  10. Potrawy wegetariańskie
  11. Kuchnia włoska
  12. Sałatki
  13. Ciasta
  14. Przygotowywanie przyjęć, katering
  15. Żywienie dzieci, osób starszych i chorych

Koszt szkolenia – ustalany indywidualnie! Zapraszamy do kontaktu z nami!

Two professional cooks working in the kitchen at restaurant.

Kucharz


(kod zawodu: 512001)

Pobierz Ofertę!
Skip to content