Szkolenia gastronomiczne

Szkolenia uzupełniające w zawodzie Kucharz


Szkolenie obejmuje 8-32 godzin zajęć, w tym zajęcia teoretyczne i praktyczne.

 

  1. Nowoczesna kuchnia polska
  2. Kuchnia azjatycka
  3. Kuchnia tajska
  4. Kuchnia wietnamska
  5. Kuchnia śródziemnomorska
  6. Kuchnia włoska
  7. Pasta i pizza
  8. Kuchnia amerykańska
  9. Kuchnia hiszpańska i portugalska
  10. Kuchnia południowoamerykańska
  11. Potrawy z grilla
  12. Kuchnia wegańska i wegetariańska
  13. Dieta pudełkowa
  14. Street food
  15. Sushi
  16. Przetwory i wędzonki
  17. Finger food
  18. Gotowanie metodą sous vide
  19. Kuchnia molekularna
  20. Dania z wołowiny i steki
  21. Ryby i owoce morza
  22. Dania drobiu
  23. Sałatki i startery restauracyjne
  24. Burgery i sandwiche
  25. Tekstury, łącznie struktur i smaków w gastronomii
  26. Kuchnia zero waste

Koszt szkolenia – ustalany indywidualnie! Zapraszamy do kontaktu z nami!

Szkolenie gastronomiczne: Uzupełniające w zawodzie kucharz

Szkolenia uzupełniające w zawodzie Kucharz


Pobierz Ofertę!
Skip to content